Увага! У Тернополі розшукують двох убивць

1

Правоохоронці Тернополя розшукують осіб, причетних до смерті чоловіка. Тіло, загорнуте у поліетиленові пакети та покривало, побачила тернополянка 13 червня у закинутій будівлі на Східному масиві. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Про це повідомляє Досьє 102.

Судово-медична експертиза підтвердила, що чоловік, 1979 року народження, помер від нанесених йому тілесних ушкоджень. Оперативники, які виїжджали на місце події, встановили осіб, підозрюваних у злочині. За попередньою інформацією, загиблий разом із двома знайомими, восьмого червня розпивав спиртні напої в одній з квартир на вулиці Тарнавського. Між чоловіками виник словесний конфлікт, який завершився бійкою та смертю одного з тріо. Працівники поліції встановили особи підозрюваних. Їх оголосили в розшук.

В умисному вбивстві підозрюються:

Рудковський Андрій Степанович, 23 жовтня 1972 року народження. Живе у Тернополі на вулиці Злуки, 41. Не судимий.

Феськів Михайло Петрович, 14 травня 1977 року народження. Уродженець села Яблунів Гусятинського району. Дана особа уже притягувалася до відповідальності та перебувала у місцях позбавлення волі.

2
2

Якщо хтось впізнав даних осіб, телефонуйте за номерами телефонів: (067) 471-66-23, 27-11-70 або на лінію «102». Анонімність гарантується.

Вибір читачів за тиждень

Відео