Між «ДСО-Поділля» і «Дністер» нічия (фоторепортаж)

img_1386 (Copy)

17 червня, у 8-му турі вищої обласної ліги заліщицький «Дністер» на виїзді дав справжній бій одному з лідерів – команді «ДСО-Поділля» (Тернопільський район). Гості переважали суперника в рахунку на два голи, однак у підсумку драматичний матч завершився внічию – 2:2. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Гості відкрили рахунок після помилки голкіпера «ДСО-Поділля» Владислава Бритковського. Після передачі з лівого краю атаки «Дністра» центрбек господарів Андрій Гринченко намагався грудьми скинути м’яча своєму кіперу, але той у простій ситуації не зумів спіймати м’яча і Владислав Токарчук пробивав уже по порожніх воротах (0:1).

На цьому заліщани не зупинилися і за чотири хвилини подвоїли перевагу. Після прострільної передачі ж того з лівого краю, м’яч дістався до Миколи Ландяка, котрий на замаху прибрав одразу двох захисників і завдав прицільного удару у дальній від голкіпера кут (0:2). Доволі швидко господарі відігралися. Валентин Білик, який замінив травмованого Ігоря Швеця, після передачі граючого головного тренера Андрія Гринченка ударом в один дотик метрів з семи скоротив розрив у рахунку (1:2). А за кілька хвилин грузин Немо Шелія віддав м’яч під удар Віталію Мищишину і тому вдався красивий за виконанням удар метрів з 20-ти. Воротар гостей Денис Купчанко тільки супроводжував політ м’яча поглядом (2:2).

В другому таймі команди теж багато атакували, створили ряд гольових моментів (більше гостроти було з боку футболістів команди з Тернопільського району), однак рахунок у матчі не змінився. Хоча, м’яч ще раз побував у воротах «Дністра». У компенсований час після подачі кутового Юрій Сорочан таки переправив м’яча у сітку воріт «Дністра», однак асистент арбітра просигналізував, що хтось з гравців «ДСО-Поділля» знаходився в положенні поза грою, закриваючи воротареві огляд.

img_1311 (Copy)
img_1311 (Copy)

img_1358 (Copy)
img_1358 (Copy)

img_1363 (Copy)
img_1363 (Copy)

img_1370 (Copy)
img_1370 (Copy)

img_1371 (Copy)
img_1371 (Copy)

img_1382_4R3jIu5 (Copy)
img_1382_4R3jIu5 (Copy)

img_1411 (Copy)
img_1411 (Copy)

img_1424 (Copy)
img_1424 (Copy)

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео