Оксана Бучко

Тернополяни влітку можуть проводити час у «Віртуальній школі» (підбірка літніх уроків)

lito-ditu

Тернополяни, які виховують школярів, відповідальні не лише за яскраве, але й ефективне літо для своїх дітлахів. Адже сучасні діти не пристосовані до проведення часу одноманітно. Ліниве засмагання чи відпочинок у селі в бабусі швидко викличе лінощі і нудьгу.

Щоб такого не сталося, представники благодійного фонду MagneticOne.Org започаткували проект для учнів молодших класів «Віртуальна школа».

– Ми створили базу навчальних відео українською мовою, які розроблені креативними вчителями та волонтерами з усієї України та адаптовані під шкільну програму для початкових класів з усіх основних дисциплін (1-4 класи), – розповідає керівник фонду Яна Желябіна. – Такий ресурс зробить навчання цікавим та легким, щоб кожна дитина мала стійке бажання пізнавати щось нове в доступній, а головне у легкій формі. Зараз найкращий час, щоб ці уроки використати для навчання діток молодших класів.

Також тернополяни можуть використовувати мультики на англійській та німецькій мовах для урізноманітнення дитячого дозвілля.

Фото mini-rivne.com

Відео MagneticOne.Org

Вибір читачів за тиждень

Відео