Оксана Бучко

ЛГБТ-спільнота вирішила рятуватись в школах? (відео)

13234_ill

Підручники із викривленим поясненням сім’ї можуть потрапити у тернопільські школи. Адже ЛГБТ-спільноті на сьогодні недостатньо яскравих маршів столицею. Утвердитись вони можуть не інакше, як нав’язуванням своїх позицій школярам, вважає дружина секретаря РНБО, що працює деканом природничого факультету природничо-географічної освіти та екології в педагогічному університеті ім. Драгоманова Ганна Турчинова.

Детальніше про загрози нової шкільної освіти вона розповіла на hromadske.ua.

Зокрема, Ганна Турчинова критикує програму МОН до 2020 року, яка базується на гендерній політиці із розмитими поняттями сім’ї. За її словами, це чудовий підхід з боку представників ЛГБТ-спільноти, які не можуть мати продовження роду. Тож вони вирішили впливати на чужих дітей.

Нагадаємо, петицію про збереження сімейних цінностей підтримали у Верховній Раді. Тож тернополяни можуть очікувати ухвалення законів про захист традиційної сім’ї та заборону пропаганди антисімейних ідей. Адже текст документу передбачає відкликання, затвердженого Кабміном «Плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року», що передбачає зміни в системі освіти. А саме навчання дітей, що одностатевий спосіб життя – це норма (стаття 102, пункт 3).

- У мене є скріншоти підручника з громадянської освіти, який зараз відкликали, - розповіла Ганна Турчинова. - Там дітям розказують, які види сімей бувають. Самотність — це так само сім’я, гомосексуальні пари — це так само сім’я, життя в комуні — це так само сім’я. Якщо зруйнується сім’я, зруйнується і країна. ЛГБТ не розмножуються, тому їм потрібна нова кров і плоть. Через підручники, через навчання людям завжди вкладали в голову те, що бажали. Скільки їх гомосексуальних людей - півтора-два відсотки. Це є відхилення від норми. Але ж коли ви хворієте і у вас температура, ви, мабуть, викликаєте лікаря? А не кажете: узаконьте мої права, тому що у мене температура.

Інший момент, на якому наголошує Ганна Турчинова – відсутність дискримінації секс-меншин і непотрібність антидискримінаційної комісії та гендерної комісії, які наживаються на грантах і не керуються жодними принципами.

- У цих комісіях на грантах сидять люди, які є абсолютно безпринципні. І їх не турбує, що буде через 10 років, бо підручник розрахований на 10 років, - підсумовує вона.

До слова, під час «Маршу рівності» у Києві 17 червня підтвердили захист прав ЛГБТ-спільнот. Адже відбулись сутички поліції із мирними активістами, які висловлювали свою протилежну позицію - за християнські сімейні цінності. Про зламані кінцівки, вибиті зуби та все, що відбулось під час «Маршу рівності» за версією заступника Голови політичної партії «Правий сектор», збаражчанина Василя Лабайчука Терен писав ТУТ.

Фото з відкритих джерел, відео hromadske.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео