На Кременеччині День молоді відзначатимуть у забутій відпочинковій зоні (фото, відео)

заброддя

Свято молоді Кременеччина гулятиме у колись відомій зоні відпочинку Заброддя, що розташована на межі Тернопільської та Рівненської областей. У лихі 90-ті це місце було центровим та користувалося неабиякою популярністю не лише у кременчан, а й шумчан та мешканців Дубнівського району (Рівненська область). Сьогодні воно у занедбаному стані. Проте, до свята усе обіцяють змінити на краще.

«Давно виношував ідею відновити це місце для масового відпочинку, а тут нагода трапилася: День молоді! З однодумцями вирішили молодіжні урочистості провести у «Забродді». Зараз у відпочинковій зоні кипить робота, а на неділю, 24 червня – все буде прибрано, окультурено, доведено до ладу» – звітує голова Кременецької райдержадміністрації Володимир Козубський. На День молоді також обіцяють запросити відомі гурти із Тернополя та Рівного.

заброддя1
заброддя1

Варто зазначити, що до проведення благоустрою у «Збродді» активно долучилися й комунальні служби Кременецької міської ради, зокрема технікою та робочою силою. Адже свято для молоді проводитимуть спільно район та місто.

Фото та відео зі сторінки Володимира Козубського у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео