Чим дивуватиме «лайтова» сцена фестивалю «Файне Місто»

VIVIENNE MORT

Днями організатори фестивалю «Файне Місто» оголосили повний список учасників Light Stage, серед яких відомі іноземні та вітчизняні музичні виконавці. Розповідаємо про головні програмні акценти однієї з шести сцен головної музичної події країни.

Для відвідувачів «лайтової» сцени організатори приготували чимало сюрпризів.

Особливого звучання цьогорічній Light Stage подарує литовський ексцентричний дует «Beissoul & Einius». Це сміливі експериментатори не лише у сфері музики, але й моди, адже їхніми авторськими сюрреалістичними костюмами захоплюється Vogue та L`Officiel. Їхня магнетична електроніка заворожує, а свій образ виконавці доповнюють одягом з власних колекцій із справжнього скла. Мелодії переповнені звуками з майбутнього – таку магію на фестивалі «Файне Місто» ви точно ще не бачили!

BEISSOUL & EINIUS
BEISSOUL & EINIUS

Окрім талановитих литовців, на Light Stage завітає британський гурт запальних близнючок  «Bloom Twins», які, до речі,  мають українське коріння. Сестри-близнята Анна та Софія Купрієнко із України давно завоювали європейські хіт-паради. Свій музичний стиль дівчата визначають як дарк-поп, що справді є цікавим міксом незвичного звучання.

Також на Light Stage виступлять інді-поп гурт «Naviband», «Nights Out», «PAPYLLON», Джайсі Лювіс (Jayce Levis). Українську музичну спільноту в цій частині фестивалю представлять співак нігерійського походження Leo Mantis, «Один в каное», «Vivienne Mort», «Tik Tu» та інші.

LEO MANTIS
LEO MANTIS

NAVIBAND
NAVIBAND

21 липня відвідувачі почують талановитих учасників та переможців Koza Music Battle  з гурту «Our Atlaantic», які поділяться власним прогресивним баченням на сучасну музику.  Цього ж дня, гурт «Курган & Агрегат» запалить слухачів хіп-хоп ритмами, а вже в останній день фестивалю, 22 липня, відвідувачів розважатимуть одеські фольк-виконавці  з групи «Деньги Вперед».

Цьогорічна Light Stage обіцяє стати непередбачуваним міксом музичних ритмів та стилів в поєднанні з цікавими перформансами. Про інших виконаців ви можете знайти інформацію тут: http://fainemisto.com.ua/

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео