Футбольна команда з Збаража перемогла ФК «Тернопіль-Педліцей» (фоторепортаж)

img_1600

20 червня, в центральному поєдинку 8-го туру в групі «Б» першої ліги ФК «Збараж» на власному полі переміг ФК «Тернопіль-Педліцей» – 3:0. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Вже на шостій хвилині матчу господарі залишилися в меншості. Центральний оборонець ФК «Збараж» Валері Джозеф чомусь став обігравати тернопільського нападника Андрія Романішина, втратив м’яча і коли опонент вийшов практично на одного воротаря, завалив того у штрафному майданчику. Збаразька команда отримала подвійне покарання – пенальті і вилучення Джозефа.

Однак своїм шансом тернополяни не скористалася, капітан команди Андрій Новачинський з одинадцятиметрового переграти воротаря суперника Тараса Таращука не зумів, кіпер витягнув м’яча з правого нижнього кута. Усі основні події в матчі проходили після перерви. Відпочивши, ліцеїстів було не впізнати. Вони віддали ініціативу супернику, програвали практично всю боротьбу, за 45-хвилин створили один гольовий момент, при цьому маючи на одного гравця більше пропустили аж три голи. Розгрому суперника поклав Аджей Бернард, котрий втік від захисників від центра поля і майстерно реалізував передачу Романа Качора – пробив під воротарем Дмитром Карасьовим (1:0).

Другий гол вже забив Роман Качор, а асистентом виступив Василь Процик, який хвилину перед тим вийшов з лавки запасних. Качор теж реалізував вихід віч-на-віч – голкіпер м’яча торкнувся, але той таки влетів у сітку воріт (2:0). А в компенсований час після подачі кутового Матвієм Николайчуком ударом головою вгатив м’яча у ворота довжелезний Святослав Кантицький (3:0).

img_1606
img_1606

img_1615
img_1615

img_1629
img_1629

img_1637
img_1637

img_1644
img_1644

img_1650
img_1650

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео