Як розважатиметься Тернопіль на вихідних

unnamed (1)

Театральна комедія «Суто сімейна справа», випускний, концерт гурту «Дзідзьо», День молоді та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

23  червня на вас чекає:

Загальноміське свято «Випускник–2018» відбудеться на центральному стадіоні Тернополя у суботу, 23 червня, о 17:00 год. Урочистості розпочнуться традиційним парадом випускників центральними вулицями міста о 15:30 год від Надставної церкви.

В останню суботу червня у Тернополі відбудеться вже традиційний 11-й відкритий турнір з пейнтболу «Кубок Шухевича». Захід відбудеться з нагоди Дня молоді в парку «Загребелля» (біля Кутківецької телевежі). Кубок присвячений дню народженню українського політичного і державного діяча, військовика, головного командира УПА Романа Шухевича. Розпочнеться він 23 червня об 11:00.

У арт-галереї «Бункермуз» проходить чорно-біла виставка «Перетин» Віталія Агапєєва. Триватиме вона до 28 червня. Переглянути експозицію може кожен щодня з 12:00 до 20:00.

Лекторії «15х4»  – серія некомерційних заходів в різних містах світу для фанатів науки. Це чотири лекції по 15 хвилин кожна. Вони охоплюють найрізноманітнішу тематику – від фізики до психології, від програмування до танців. Захід відбудеться 23 червня в «Центрі науки», що у Тернополі. Початок о 18:30.

Ось уже 20 рік поспіль «Студреспубліка» відкриває свої кордони, де найталановитіша, найрозумніша та найпрогресивна молодь збереться разом. «Студентська республіка»  має на меті сформувати та підготувати молодь до дорослого життя, реалізуватися в кожному регіоні від рівня вишу до фінального етапу, а також допомогти розвинути студентське самоврядування та активність, налагодити ефективну співпрацю з студентством України і світу. «Студреспубліка»  –  це місце найпотужнішого молодіжного футуродискурсу на теренах України. Тут не лише розмовляють про майбутнє, тут  воно з’являється.  То ж приходьте 22-24 червня на Козацькі острови в парку «Топільче», адже тут розпочинається майбутнє.

Тернополян запрошують відвідати «Йога дні», що відбудуться у парку імені Тараса Шевченка. За два дні жителям Файного міста  покажуть декілька різновидів йоги та розкажуть про правильний спосіб життя, що складається з багатьох факторів. Початок о 13:00.

24  червня на вас чекає:

Тернополян запрошують на перегляд фільмів під відкритим небом. Початок о 20:15. Місце – зелена зона біля причалу Тернопільського ставу.

24 червня український поп-гурт «Дзідзьо» запрошує тернополян на центральний міський стадіон, аби разом запалити літо. Початок о 20:00.

День молоді –  свято України. Відзначається щорічно в останню неділю червня. Свято встановлене «На підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України». Цьогоріч День молоді припадає на 24 червня.  Святкові заходи проходитимуть у парку Шевченка. Серед яких змагання, творчі розваги та презентації.

На прем'єру театральної комедії «Суто сімейна справа» запрошує Тернопільський обласний драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка. Квитки – у касі драмтеатру. Початок о 19 годині.

Тернополян запрошують на дискотеку під відкритим небом, яка відбудеться до Дня Молоді. Вечірка відбудеться на острівку Чайка 24 серпня. Початок о 20:00.

У неділю, 24 червня, на Театральній площі відбудуться традиційні щорічні заходи до Олімпійського дня. Початок о 16:00.

«Бункермуз» запрошує на концерт «електронної принцеси» з Білорусі, який відбудеться у неділю, 24 червня. Початок о 20:00. Вхід – вільний.

У неділю, 24 червня об 11:00, у рамках благодійного проекту «Віра.Надія.Любов» на майдані Волі відбудуться Мистецькі ярмарки.

Також  24 червня в арт-барі «Коза» відбудеться зустріч з організатором грандіозної спортивної події Ternopil Half Marathon – Романом Задорожним. Початок о 12 годині.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео