Жителі області мають куди звертатися за правовою допомогою

Print

На сайті Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області розміщена карта правових потреб місцевих мешканців зазначених обласних напрямків. Про це Терену повідомили представники регіонального центру з надання БВПД у Тернопільській області.

Карта правових потреб – інформаційна база з даними по кожному районі Тернопільської області. В карті зазначені категорії правових питань, які є найбільш актуальними в даному районі.

Ця інформація допоможе при розробці місцевих програм надання правової допомоги, які спрямовані на вирішення конкретних правових проблем мешканців територіальних громад за допомогою бюджетних та донорських коштів.

ТУТ за трьома обласними напрямками (Кременецький, Тернопільській, Чортківський місцевий центр надання безоплатної вторинної правової допомоги ) можна дізнатися про те, з яких питань найчастіше громадяни звертаються по допомогу.

при порушенні прав дитини можна звертатися за Єдиним телефонним номером цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

Вибір читачів за тиждень

Відео