Оксана Бучко

У Тернополі готуються до спортивної події року (фото)

4

План-схему міжнародних водно-моторних змагань, які проведуть у Тернополі 23-26 серпня, підписав сьогодні Президент Національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук та мер міста Сергій Надал. На даний час для участі у чемпіонаті зареєструвалися спортсмени із Італії, Австрії, Німеччині, Польщі. Гонки проведуть у три етапи – F125, F250 і F500.

- Попередні чемпіонати, які відбулись у Тернополі, у Міжнародному союзі з водно-моторного спорту визнали подіями року, - розповів Віктор Шевчук.Місто уже вважають столицею цього виду спорту. Цього року родзинками для відвідувачів стане можливість детально ознайомитись із спорядженням спортсменів. Також очікуємо проведення водного параду спортивних човнів.

Як додав Віктор Шевчук, для спортсменів змагання в Тернополі є великою битвою. Адже місто має специфічне розташування.

- Змагатись в Тернополі – це своєрідний виклик для спортсменів, - додав він. –Місто розташоване високо над рівнем моря. Тому спортсмени потребують особливого налаштування для човнів. Тож за звання чемпіона світу їх чекає велика битва.

2
2

3
3

1
1

Нагадаємо, в Україні водно-моторні змагання такого рівня проводять лише в Тернополі. Минулого року в місті пройшов ювілейний п’ятий чемпіонат.

Фото Терену

Вибір читачів за тиждень

Відео