Кому з тернополян пощастить у повний Місяць, а кому - ні

3

Місяць над Тернополем зростає і 28 червня можна буде спостерігати повний Місяць, який матиме особливу дію на тернополян. Тому необхідно знати, що можна, а що краще не робити у цей час.

Деякі люди ще здавна приписують цьому явищу містичні особливості та вірять, що саме у цей період трапляється велика кількість аварій та нещасних випадків.

Фахівці кажуть, що у повний Місяць збільшується активність мозку та підвищуються природні процеси обміну речовин. Саме це, на їхню думку, є причиною як і позитивних, так і негативних випадків, що трапляються у цей період з людьми.

Які ж позитивні сторони є у повного Місяця та які заняття будуть корисними, розповідають експерти. Особливо плідним цей період може стати для людей активних та креативних, адже тоді загостюється емоційне сприйняття, інтуїція і творчість. Тому фахівці радять направити усі свої сили на роботу та розвиток і дослухатися до снів, адже вони можуть показати як знайти вихід з важкої ситуації, чи вирішити проблему.

Проте, надлишкова емоційність у цей період може зашкодити стосункам з іншими людьми, зростає загроза сварок. Варто поберегти себе людям із серцево-судинними хворобами і у цей період більше відпочивати.

Астрологи кажуть, повний Місяць цього року буде знаходитися в Козерозі, що вказує на доволі скиданий період для тернополян. Та все ж, він виявиться сприятливим для Овнів, Тельців, Дів та Скорпіонів. До труднощів варто готуватися Близнюкам, Козерогам і Стрільцям.

Джерело: УНІАН

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео