Віра Олександрович

За що відзначили головного фінансиста Тернопільщини (фото)

Основне

На колегії у Тернопільській обласній держадміністрації сьогодні, 27 червня, обговорили цілу низку актуальних питань. Втім, перед початком роботи відбулися урочистості.

Із нагоди 100-річчя Дня державної служби голова обласної ради Віктор Овчарук і голова обласної держадміністрації Степан Барна вручили державні відзнаки кільком краянам. Прикметно, що серед нагороджених був чиновник ОДА, який уже чимало років опікується усіма грошима Тернопілля - директор департаменту фінансів облдержадміністрації Степан Скибиляк. Чиновника із багаторічним стажем відзначили за сумлінне та ініціативне виконання службових обов’язків, а також - високий професіоналізм.

Вітання1
Вітання1

Вітання2
Вітання2

До речі, засідання колегії тривало упродовж трьох годин. Присутні обговорювали питання про стан зовнішньоекономічної діяльності області за січень-квітень 2018 року і залучення прямих іноземних інвестицій за І квартал 2018 року. Також йшлося про розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності.

Колегія_гості
Колегія_гості

Окрім того, члени колегії і гості говорили про завдання органів місцевого самоврядування щодо забезпечення продовольчої безпеки регіону, протипожежний захист при збиранні та переробці сільськогосподарської продукції і дотримання законодавства із охорони праці та зайнятості працівників на виробництві у 2018 р.

Колегія_ф
Колегія_ф

На засіданні був присутній кореспондент «Терену». Про усі подробиці, а також виступи і заяви читайте на нашому сайті згодом.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео