На форумі «Нове зернятко» показували яка техніка найкраще підійде для обробки поля (фоторепортаж)

1

Безліч компаній завітали на Міжнародний форум аграрних інновацій «Нове зернятко», аби представити учасникам та гостям свята власну продукцію із ряду сільськогосподарської техніки.

Серед представників багато іноземних виробників техніки, яка є передовою та якісною. Серед такого виду продукції кожен охочий міг оглянути роботи таких компаній, як «John Greaves», «Quivogne», «Neo Agro», «Horsch», «Технополь».

2
2

Кожен з представників даних підприємств розповів про продукцію, яку вони виробляють. Також учасники поділилися особливостями їх техніки та розказали, чому вирішили завітати на форум аграрних інновацій «Нове зернятко». До слова, багато із представників на цьому форумі вже не вперше.

- Ми офіційні представники французького заводу-виробника «Quivogne» в Україні. Два останні роки ми спостерігали за цим заходом і потім прийняли рішення також стати учасником, тому що вважаємо, що на базі цього господарства проводиться чудовий, перспективний захід, який динамічно розвивається з кожним роком. Ми вважаємо за свій обов’язок представити деякі одиниці техніки нашого виробництва. Це ґрунтообробна техніка, посівна техніка – вона надійна, якісна, інноваційна, має все те, що потрібно для якісної обробки ґрунту, - розповідає Оксана Левченко директор «Ківонь Україна».

11
11

- Ми беремо участь у форумі «Нове зернятко», тому що наш дилерський центр знаходиться у Шумському районі Тернопільської області. Саме тому нашими цільовими клієнтами є жителі Тернопільської, Хмельницької, Рівненської областей, які тут присутні. Крім того, ми хочемо бути активними, показати, що ми є на ринку. Продаємо техніку як нову, так і вживану. Взагалі ми пропонуємо техніку, запчастини і сервіс до цієї техніки, - каже директор «Neo Agro» Богдан Мельничук.

3
3

- Ми виробляємо культиватори від 4 до 12 метрів, їх особливість у тому, що робимо ми їх з цільнотягнутої труби, ставимо закордоні комплектуючі, дренажну систему Dohn Deere. Крім того ми виробляємо шестиметрові подрібнювачі, ротаційні борони (3,5-11 метрів), обприскувачі. Ми стараємося брати участь у багатьох форумах, для того, щоб нас знали та для спілкування, знайомства з людьми, - каже Сергій Жуковський регіональний менеджер з продажу с/г техніки.

4
4

- Ми представляємо торгову марку «John Greaves». Ми виробляємо техніку для збору урожаю (кукурудзи, сої, зернових, соняшнику), ґрунтообробну техніку (дискові борони, культиватори, каток подрібнювач пожнивних залишків), котельне обладнання (можуть працювати на соломі, тюках). Ми прагнемо до кращого, постійно оновлюємо обладнання, шукаємо варіанти в Європі для нового обладнання та стараємося відповідати потребам наших покупців, - розповідає представник компанії Валентин Сазонов.

5
5

- Ми давно знаємо компанію «Агропродсервіс», вже давно з ними працюємо. На «Новому зернятку» завжди є багато людей і ми хочемо показати, як працює наша техніка, щоб почути відгуки від клієнтів. Сьогодні ми представили наші основні бестселери, тобто те, що ми найбільше продаємо. Для початку – це сівалка Horsch Pronto, яку багато купують в Україні. Також є сівалка Horsch Maestro, призначена для соняшнику, кукурудзи. Новинка заводу – це обприскувачі як самохідні та причіпні, - каже регіональний менеджер компанії «Horsch» у Західній Україні Тарас Рунців.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«164129,164133,164134,164135,164136,164137,164139,164140»]

Фото Вікторії Рибак

Вибір читачів за тиждень

Відео