Віра Олександрович

Тернопільського поліцейського, який не взяв рекордний хабар, відзначать (фото, відео)

Колегія2

Відзначити правоохоронця, який повідомив про спробу дати йому рекордний хабар і цим зберіг чимало людських життів, планують на Тернопіллі.

Нагадаємо, на території одного із сіл Монастириського району Тернопільської області працівники поліції виявили 3 га посівів коноплі. Після цього житель Івано-Франківська звернувся до начальника Монастириського відділення поліції ГУНП в області із пропозицією. За хабар у сумі 500 євро і 70 тис. грн правоохоронець мав «забути» про нарковмісну рослину. Проте поліцейський рапортом повідомив про факт пропозиції неправомірної вигоди своє керівництво (про це «Терен» писав ТУТприм.). Досудове розслідування ще триває, а підозрюваний перебуває у СІЗО.

Хабар
Хабар

Богомол3
Богомол3

Про це на засіданні колегії обласної держадміністрації 27 червня розповів головний поліцейський Тернопілля Олександр Богомол (див. відео із 1 хв. 40 сек. – прим.)

[embed]https://youtu.be/Fpsu-U56efk[/embed]

До речі, за інформацією, яку можна вільно знайти в Інтернеті, начальником Монастириського відділення поліції Теребовлянського відділу поліції ГУНП в області є Владислав Лазебнік (дивіться ТУТприм.). Окрім заробітної плати за основним місцем роботи, він у 2017 р. отримував доходи від юридичної особи, зареєстрованої в Україні, - «Лемківська Мрія». Це були «гонорари та інші виплати згідно із цивільно-правовим правочинами». Тож премія чи інша віддяка за хорошу службу зайвими для чоловіка, який виховує дві доньки, не будуть. Саме про це на колегії ОДА попросив Олександра Богомола голова обласної держадміністрації Степан Барна.

[embed]https://youtu.be/iwaF5mxGnD8[/embed]

Під час засідання йшлося також про таке – читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото і відео автора, а також – надане обласною прокуратурою

Вибір читачів за тиждень

Відео