Як покращити врожай і захистити його від шкідників розповідали на форумі «Нове зернятко» (фото)

3

Захист рослин – одна з важливих умов хорошого врожаю. Саме це дозволяє шкідникам оминати культури, а рослинам - рости та достигати. Тому на Міжнародному форумі аграрних інновацій «Нове зернятко» було зібрано багато компаній, які виготовляють захисні речовини для культур.

З представниками деяких фірм-виробників вдалося поспілкуватися Терену та з'ясувати, яку саме продукцію виробляють компанії «Агроскоп Інтернешнл», «Nufarm Україна», «YARA» та «Avgust crop protection».

5
5

- Вже котрий рік поспіль головним партнером форуму «Нове зернятко» виступає міжнародний партнер сучасних аграріїв – «Агроскоп Інтернешнл». Компанія більш ніж 15 років працює з аграріями і впроваджує технології аграрного інтелекту на українських ґрунтах. Для відвідувачів заходу виробники презентували інноваційну платформу супутникового моніторингу за полями «Contour», агрономічні сервіси та продукти (насіння, засоби захисту і живлення рослин), які постачає тільки «Агроскоп». Також, відвідавши демонстраційний центр компанії, можна переконатися в ефективній дії препаратів, порівняти сорти озимих зернових та обрати оптимальну технологію вирощування польових культур для свого господарства, - розповідає менеджер з комунікацій компанії «Агроскоп Інтернешнл» Інна Максименко.

Дві компанії, які були учасниками форуму «Нове зернятко» є представниками підприємств, які виготовляють захисні речовини для культур, аби ті не постраждали від комах та краще росли.

- Компанія «Nufarm Україна» – це виробник засобів захисту рослин зі столітньою історією. Ми виробляємо та продаємо по всьому світу найкращі гербіциди, фунгіциди, інсектициди, регулятори росту. Наша участь у цьому заході обумовлена тим, що він є визначним для всіх компаній, які постачають засоби захисту рослин на ринок України. Сама атмосфера, локація, підбір клієнтів, кількість учасників та компаній важлива для нас, щоб зрозуміти, куди рухається ринок, чого хочуть наші клієнти і дати їм анонс наших рішень, контакти, запросити до подальшої співпраці, - розповідає Владислав Коляда, керівник відділу маркетингу Nufarm Україна.

8
8

- Наша компанія представляє виробника захисту рослин - завод «Август-Бел», який знаходиться у Мінську, Білорусь. Для України він виробляє 54 найменування продукції: гербіциди, фунгіциди, інсектициди, протруйники. В Україні ми же 15 років і займаємо на ринку виробників пестицидів 7 місце, - каже Ірина Касьяненко, начальник відділу маркетингу та реклами «August crop protection».

Ще одна компанія, яка представляла свою продукцію на форумі «Нове зернятко», спеціалізується на мінеральних добривах і має назву «YARA».

- «Yara» - це компанія з більш ніж столітнім досвідом, яка була заснована у Норвегії. Ми маємо широке портфоліо мінеральних добрив, які сьогодні представляємо для учасників форуму «Нове зернятко». Минулого року я був на форумі, але як відвідувач, цього ж року ми вже представляємо нашу компанію, продукцію для інших, - розповідає Михайло Чубарик, регіональний представник компанії у західному регіоні.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«164155,164156,164158,164160,164161»]

Фото Вікторії Рибак

Вибір читачів за тиждень

Відео