На фестивалі професій тернополянам покажуть «Невидимий батальйон»

35273266_396806200824038_6732525385835085824_o

Вже завтра, 30 червня,  у парку імені Т. Шевченка проведуть  «Місто професій» та «Фестиваль вакансій для воїнів АТО». В рамках заходу тернополяни матимуть змогу відвідати показ кінострічки «Невидимий батальйон» у «Палаці кіно».

Марія Берлінська, продюсерка фільму, розповідає, що метою проекту було, по-перше, задокументувати історію, що відбувається прямо зараз, показати, як воюють жінки. По-друге, зруйнувати цю стіну для жінок.

– Тут не може бути ні статі, ні кольору очей, тільки освіта, тільки професіоналізм. І кіно – дуже хороший інструмент, що дозволяє доступно пояснити ці речі суспільству. І нарешті третя мета для мене дуже важлива. Ми програємо інформаційну війну у світі. Через це кіно ми хочемо показати, що у нас не громадянський конфлікт, а російська окупація, вже четвертий рік. У нашому фільмі світ буде бачити, що гинуть і калічаться наші жінки, що вони воюють і перемагають російську армію. І нам не потрібна глибока стурбованість, нам потрібна реальна підтримка, – каже пані Берлінська.

На фестивалі кінострічку представить представить Оксана Іванців, виконавча продюсерка «Невидимого батальйону».

Початок о 17:00 у кінотеатрі «Палац кіно» за адресою: вул. І. Франка, 8. Вхід вільний.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео