Відомо володаря суперкубка Тернопільщини

oda_0948

У матчі за суперкубок Тернопільської області 2018 року команда «ДСО-Поділля» з Тернопільського району перемогла великогаївський «Агрон-ОТГ» – 3:0.

Рахунок у матчі вже на перших хвилинах відкрили футболісти з Тернопільського району. Майстерний удар зі штрафного вдався захиснику «ДСО-Поділля» Ярославу Алексевичу – м’яч пройшов над стінкою складеною з гравців «Агрону» і від штанги влетів у сітку воріт (0:1).

oda_0992
oda_0992

На 33-й хвилині підопічні головного тренера Андрія Гринченка подвоїли свою перевагу. Після подачі кутового Немо Шелією, суперник вибив м’яча, але не далеко, першим на підборі був Владислав Левчик, який точно пробив у нижній кут воріт з лінії штрафного майданчика (0:2). А крапку в матчі постав досвідчений Ігор Швець, котрий ударом головою переправив м’яча у ворота після подачі кутового Немо Шелією (0:3).

oda_0974
oda_0974

Федерація футболу Тернопільської області нагородила двох кращих гравців матчу – Віктора Ковалика («Агрон-ОТГ») та Ярослава Алексевича («ДСО-Поділля»). Футболісти отримали м’ячі з автографами суперника по суперкубку.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео