На Тернопільщині Борсуківська школа стала опорним закладом освіти громади(фото)

1bef5493a53b0aadb609999da0cd7b15

У Борсуківській  сільській раді (Лановецький район) відбулося засідання конкурсної комісії ІІ рівня у відділі освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді та спорту. На порядок денний було винесене питання про визначення опорного закладу.

Нагадаємо, що 21 червня був проведений перший етап конкурсу, на якому розглядали поданні заявки. Для участі в конкурсі була подана заявка та документація Борсуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Олег Тимошенко, в.о. директора Борсуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, презентував план розвитку школи на наступні три роки. Під час презентації було озвучено пропозицію утворення трьох філій Борсуківської школи, а саме - школи сіл  Нападівки, Великих Кусковець, Синівець. Дане питання викликало бурхливе обговорення.

За результатами голосування було визначено Борсуківську ЗОШ І-ІІІ ступенів переможцем у конкурсі з визначення опорного закладу освіти Борсуківської ОТГ. Конкурсна комісія рекомендувала розглянути дане рішення на черговій сесії Борсуківської сільської ради. Оскільки під час проведення засідання виникло ряд пропозицій та побажань, їх було вирішено внести до протоколу і розглянути на сесії Борсуківської сільської ради.

Остаточне рішення про визначення опорного закладу буде прийматися на черговій сесії Борсуківської сільської ради після громадських обговорень в селах шкіл, які були  запропоновані як філії.

a814a6e8d3e4cce236f5234ff9565232
a814a6e8d3e4cce236f5234ff9565232

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео