Як тернопільські нардепи виконують свої обіцянки?

D5C91FFA-59EE-423F-8154-57244452FFB2_w1023_r1_s

Уже традиційно аналітичний портал «Слово і діло» проводить аналіз діяльності народних депутатів, у тому чисті й виконання їхніх обіцянок. Цього разу видання проаналізувало Тернопільську область, а саме як наші мажоритарники обіцяли облаштувати свої округи.

Відтак 3 із 5 тернопільських мажоритарників пообіцяли облаштували свої виборчі округи.

65343-1_uk_normal
65343-1_uk_normal

Безумовно, лідером у цьому списку є, Олег Барна, який дав 36 обіцянок, пов'язаних з округом. Серед них і ремонт дороги в селі Дорогичівка Заліщанского району до кінця 2018 року та відновити роботи Борщівського спиртозаводу, що було успішно зроблено у грудні 2017 року. Також Барна збирається відновити військове містечко в Чорткові.

Тарас Пастух у своїй програмі пообіцяв збудувати сміттєпереробний завод у Тернополі. Проте за його словами в місті немає земельної ділянки для складання, сортування й переробки ТПВ. До генплану Тернополя не внесли необхідних змін, ОДА також не надає землю під складання ТПВ. Тому інвестори відмовляються продовжувати переговори.

А Тарас Юрик, у свою чергу, провалив обіцянку докласти максимум зусиль для того, щоб до кінця 2017 року в Тернопільській області суттєво збільшилася кількість об'єктів спортивної інфраструктури. Він пообіцяв збудувати 10 футбольних полів, а зробив тільки 2. У той час обіцянку провести роботи з реконструкції та капітального ремонту Зборівської державної української гімназії імені Завадовича він виконав.

Інфографіка «Слово і діло»

Вибір читачів за тиждень

Відео