Двоє тернополянок стали жертвами грабіжника

thumb_568984_news_m5a71730775786

Мобільний телефон вирвав з рук посеред парку Топільче у перехожої невідомий та з місця подій втік. Злочин трапився 3 липня близько 18:30. За словами потерпілих дівчат, вони йшли алеєю парку та спілкувалися. В руках одна з тернополянок тримала телефон. Їм на зустріч на скутері рухався невідомий чоловік. Під'їжджаючи ближче, пригадує потерпіла, він почав пригальмовувати. Коли зрівнявся з дівчатами, то раптово в однієї вихопив телефон та втік.

За допомогою потерпілі звернулися до поліції. Дівчата детально описали нападника та його транспорт. Уже за декілька годин тернопільські правоохоронці підозрюваного піймали. Ним виявився раніше судимий житель обласного центру. Чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за тілесні ушкодження та крадіжки, передає Досьє 102.

Зловмисника затримали відповідно до статті 208 КПК. Викрадений телефон вилучили. У скоєному чоловік зізнався. Слідчі йому інкримінують статтю 186 частина 2 ККУ - грабіж, вчинений повторно. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу, а також перевіряється дана особа на причетність до інших злочинів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео