Ремонт 11 км траси Тернопіль-Кременець завершено (фото)

1

Розпорядженням Кабінету Міністрів №78 від 17 січня 2018 року було виділено кошти на поточний середній ремонт 11 км траси М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече (Тернопіль-Кременець). Її, нагадаємо, розпочали оновлювати у 2015 році.

На вихідних шляховики завершили укладання верхнього шару покриття на 11-кілометровій ділянці. Підрядна організація, котра виконувала роботи, «Техно-Буд-Центр», передає Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

4
4

«Дорога М-19 є найкоротшим шляхом до столиці для жителів області. Повне оновлення ще 11 кілометрів траси, безумовно, сприятиме безпеці та комфорту учасників дорожнього руху. Поки Урядом не передбачено фінансування ремонту решти протяжності траси М-19.

У березні на Тернопільщині відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради з питань бюджету, на якому я мав змогу звернутися до народних обранців. Позиція дорожників Тернопільщини однозначна: потрібно оновити останні 15 кілометрів траси Тернопіль-Кременець. Члени Комітету підтримали позицію Служби автомобільних доріг у Тернопільській області. Тепер чекаємо ще фінансування», – коментує начальник Служби Богдан Юлик.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«164898,164899»]

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео