На Кременеччині люди лишилися без побутової техніки через зламаний трансформатор (відео)

трансформатор

Не лишити осторонь їхню проблему просять спільноту мешканці села Хотівка, що на Кременеччині. Нещодавно чимало сімей частково залишилися без побутової техніки через несправність трансформатора. Цього разу, на щастя, обійшлося без людських жертв. Разом з тим зв’язатися з працівниками Кременецького РЕМу, як стверджують кременчани, було досить проблематично.

«Прошу звернути увагу! 28-30 червня у с. Хотівка Кременецького району в кожній родині села згоріли побутові прилади (комп'ютери, телевізори, холодильники, повистрілювали лампочки). Причина пошкодження техніки - перепад напруги (120-370 Вт). Три дні ми дзвонили в Кременецький РЕМ, але ніхто нам не відповів. Дізнавшись номер телефону одного з працівників РЕМу, я повідомила ситуацію. Він сказав, що зателефонує до диспетчера і бригада виїде на місце події. Після дзвінка зразу же відключили лінію. За півгодини бригада вже була у с. Хотівка біля трансформатора,» – розповідає Lybov Seredyk.

Також жінка повідомила, що доступу до трансформатора майже не було, адже він обріс деревами і кущами.

«Бригада, відкривши трансформатор, побачила, що там не все добре. Проводи і лампи були пошкодженні. Прошу не залишити це без уваги. Хто буде відшкодовувати наші втрати? Коли ми звернулися в адміністрацію РЕМ, нам сказали, що ми нічого не доведемо. Чи потрібно, щоб згоріли домівки і постраждали люди, щоб щось почали робити?! Адже від цього ніхто не застрахований і ніхто не знає, коли це станеться наступного разу. Слава Богу, що обійшлося без жертв, адже на той момент були діти в домівках і користувались приладами. Підтримаймо один одного. Не залишайте це безкарно!» – просить кременчанка.

Фото з відкритих джерел, відео Lybov Seredyk

Вибір читачів за тиждень

Відео