Орест Сарматський

Міністр знеславив Тернопільщину на всю Україну

zbkk_009347_id8545_650x433_12_650x410

Відбулася Всеукраїнська селекторна нарада щодо підготовки підприємств теплокомуненерго до нового опалювального сезону.

Усі підприємства теплокомуненерго повинні прискорити процедуру підписання договорів і розпочати процедуру реструктуризації. На цьому під час Всеукраїнської селекторної наради, у якій взяв участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Адамчик, наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, повідомляють ЗМІ.

- Ще раз нагадую і наголошую: часу залишились дуже мало на підготовку до опалювального сезону. І сьогодні одним із головних завдань для місцевого самоврядування та підприємств ТКЕ є саме договірна робота. Усі проблемні питання, які виникають, можна розв’язати – потрібно лише «комунікувати» між собою і кожному відповідально виконувати свій «функціонал, – зазначив Геннадій Зубко.

Щодо фінансової дисципліни комунальних підприємств, урядовець наголосив, що за накопиченими боргами в кожному випадку стоїть конкретний орган місцевого самоврядування. Адже централізоване теплопостачання і водопостачання на сьогодні є власністю громади.

За словами Геннадія Зубка найбільші борги за спожиту електроенергію мають комунальні підприємства Харківської, Донецької, Луганської, Тернопільської областей і м. Київ.

Вибір читачів за тиждень

Відео