Орест Сарматський

Агробізнес: це агро або бізнес? (Агро-новини)

1007 (Copy)

У Києві 19-20 вересня пройде IX Міжнародна конференція «Ефективне управління агрокомпаніями» (LFM).

Цього року формат події змінює звичний готельний конференц-зал на виробничий павільйон агрохолдингу «Агро-Регіон». Про це повідомляють організатори конференції асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) та агентство «UCABevent», пише  «АгроПортал».

Ключова тема конференції: «Агробізнес–2018: агро або бізнес». Також обговорюватимуть питання балансування між фермерством і бізнесом, пошуку готових ідей (Corporate Venture), корпоративної та соціальної відповідальності (CSR). Крім того, спікери розкажуть про оптимальні розмірах агрокомпанії, а також поділяться мiжсекторальним досвідом. Другий день конференції LFM буде проходити у форматі польової події, де будуть представлені 25 провідних брендів с/г техніки.

Захід є першою і єдиною аграрною подією такого високого рівня в Європі з управління аграрним бізнесом, щорічно збирає понад 400 керівників українських і міжнародних аграрних компаній для обміну досвідом та обговорення різних поглядів на стратегію управління агробізнесом різних учасників аграрного сектора.

«Агроекологія» б’є зелені рекорди

Компанія «Агроекологія», що у Полтавській області, заготовила сінаж для годівлі тварин взимку в рекордні терміни – трохи більше ніж за два тижні.

На це вплинули як погодні умови, так і організація робіт, повідомили в компанії, інформує «АгроПортал».

Завдяки тому, що незадовго до початку сінажування пройшли дощі, багаторічні трави встигли розвинути потужну зелену масу.

1002 (Copy)
1002 (Copy)

На окремих полях урожайність зеленої маси еспарцету перевищувала 200 ц/га. Щоб отримати сінаж високої якості і забезпечити його краще збереження, цього року «Агроекологія» застосувала спеціальні бактеріальні препарати, які вносили під час скошування трави.

Завдяки цим препаратам у зеленій масі розвиваються саме ті бактерії, які сприяють кращому консервуванню рослин, а небажана мікрофлора пригнічується і не погіршує якість корму, зауважили в компанії.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео