Нова поліцейська станція запрацювала на Теребовлянщині (фото)

polst5

Близько дев'яти тисяч громадян, які належать до Золотниківської територіальної громади, відтепер обслуговуватимуть працівники новоствореної поліцейської станції. 10 липня в Теребовлянському районі за сприяння Нацполіції краю, влади та територіальної громади запрацювала чергова станція.

Місцем розташування громада обрала центр, а саме - село Золотники. Це дасть змогу поліцейським оперативно реагувати на повідомлення щодо порушень і вчасно доїжджати в різні куточки сіл, повідомляє Досьє 102.

polst6
polst6

- Таких послуг безпеки має якомога більше отримати жителів Тернопільської області, - каже голова ОДА Степан Барна. - В першу чергу через реалізацію цього проекту в усіх об'єднаних територіальних громадах нашого краю, які мають достатній розвиток та перспективу і хочуть розвиватися. Право людей на безпеку - питання номер один для всіх.

Працюватиме поліцейська станція в центрі з надання адміністративних послуг. Там правоохоронцям виділили два кабінети. Ремонт, меблі та обладнання закупила територіальна громада. Олександр Богомол вдячний людям за допомогу та підтримку.

- Три роки пройшло і поліція стала на ноги. Ви бачите, що поліцейські, які допомагатимуть вашій громаді, забезпечені сучасним автомобілем, формою та зброєю, а також камерами нагрудного спостереження й планшетами.

polst1
polst1

Станція оснащена оргтехнікою та сервером, на який надходитиме відео з камер спостереження. Щодоби на чергування заступатиме озброєний екіпаж поліції і цілодобово охоронятиме спокій мешканців двадцяти одного населеного пункту Теребовлянщини.

Відкриття наступних поліцейських станцій заплановані цього року у Чортківському, Борщівському, Збаразькому та Підволочиському районах.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео