Чоловік, який вбив трьох людей у Тернополі, вже поза межами області

3

Тернопільщину не на жарт сколихнули ситуація з потрійним вбивством, яка трапилася минулого місяця. Вбивцю поліція уже встановила, але ще поки не знайшла.

Як повідомляють в Головному управління національної поліції в Тернопільській області, Михайло Феськів та Андрій Рудьковський 7 червня вбили двох чоловіків, які разом з ними того вечора випивали.

Пізніше правоохоронці знайшли тіло Андрія Рудковського, якого, як зазначає заступник начальника ГУНП в області Степан Яцух, Михайло Феськів вбив, аби замести сліди.

- Проте ми маємо свідків, які дають покази, що саме Феськів вчинив ці злочини. Нині громадянин Феськів знаходиться в активному розшуку не лише на території нашої області, а й по всій Україні, - розповідає Степан Яцух.

Правоохоронці вважають, що зловмисник частково змінив свою зовнішність, зголивши бороду.

Також заступник начальника ГУНП у Тернопільській області наголосив, що тернополяни можуть не боятися за безпеку свого життя, адже громадянин Феськів «не вбиває просто так, він не маніяк».

Окрім того Степан Яцух розповідає, що відколи Михайла Феськів оголосили у розшук, щодня правоохоронці отримують 30-40 викликів стосовно цієї справи. Тож вони дякують жителям області за сприяння у розшуку та будуть вдячні за будь-яку додаткову інформацію.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«166377,166378»]

Фото: ГУНП

Вибір читачів за тиждень

Відео