Вже відомі чотири півфіналіста спортивних ігор Тернопільщини

img_7742

У трьох населених пунктах області пройшов відбірковий етап Спортивних ігор Тернопільщини з футболу, за підсумками якого, переможці отримали право позмагатися на стадії півфіналу. Про це повідомили на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Зустрічі в одній із груп проходили в Шляхтинцях, де представники з Байківецької об’єднаної громади не залишили жодних шансів своїм суперникам із Зборівського і Кременецького районів, почергово перемігши їх з впевненими рахунками – 3:0 і 4:1 відповідно.

Також у фінальну частину Спортивних ігор Тернопільщини пробилися футболісти з Великих Бірок, які, як володарі кубка «Колоса» захищають честь Тернопільського району. Свої ігри, які проходили в Гусятині, вони завершили з однаковим рахунком 3:1, здолавши опонентів з Борщівського і Гусятинського районів.

І, насамкінець, команди ще однієї групи свої поєдинки проводили в Підгайцях. Там у суперечці трьох колективів перемогу здобула збірна Козівського району. Команда з Козівщини перемогла суперника з В. Гаїв (Тернопільський район) – 3:1 та господарів – 1:0. У ще одному матчі збірна Підгайцького району була сильнішою за великогаївську команду – 4:0.

Як повідомив головний суддя змагань Олександр Степанюк, за результатами попередніх ігор найближчої неділі, 15 липня, в Козові відбудуться півфінальні поєдинки. В них зустрінуться: Байковецька ОТГ – Чортків (отримала право грати без відбору, як господарка фіналу Спортивних ігор), Козівський район – В. Бірки (Тернопільський район).

Переможці півфіналів у вирішальному поєдинку Спортивних ігор Тернопільщини, який відбудеться 18 серпня у Чорткові, визначають кращу футбольну команду області.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео