Що чекає тернополян на вихідних

unnamed (1)

Загальнонаціональна проща 2018, йога-сніданок та ще багато іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

14 липня на вас чекає:

Загальнонаціональна проща-2018 до Марійського духовного центру у Зарваниці відбудеться 14-15 липня. Вона присвячена молитвам за мир та цілісніть України, а також130-літтю хрещення Київської Русі.

Нічний клуб «Stories» запрошує на запальну вечірку «Happy Saturday». Кращі танцювальні хіти від Dj Koss. Голос вечірки – епатажна MC Iren не дасть Вам сумувати. Смачні коктейлі та димні кальяни. До 23:00 вхід усім безкоштовний.

Тернополян запрошують приєднатись до суботньої пробіжки. Щотижня ранковий заряд енергії на всі вихідні. Місце зустрічі учасників в парку Національного відродження, зустріч біля сцени. Розминка починається в 6:50, старт рівно в 7:00.

15 липня на вас чекає:

Загальнонаціональна проща-2018 до Марійського духовного центру у Зарваниці, яка присвячена молитвам за мир та цілісніть України, а також130-літтю хрещення Київської Русі.

Керівник студії «Нітайгор» – Володимир Сова покаже, як варто починати день. Зустріч із ним відбудеться у неділю, 15 липня, в арт-барі Коза о 12:00. Гості заходу спробують комплекс ранкових фізичних вправ, дихальні вправи, та отримають море задоволення. А на десерт скуштують здорові солодощі, виготовлені руками йога-майстра на місці. Вхід вільний. За бажанням прихопіть килимок.

Як дозволити собі жити повноцінним, успішним життям, переживши і відпустивши дитячі образи, тернополяни можуть дізнатися на майстер-класі  «Як позбутись негативного впливу дитячих образ на доросле життя» Спікером буде сімейний психолог Наталія Гаєвська – психолог, психотерапевт по напрямку сімейна системна психотерапія і когнітивно-терапія, кандидат психологічних наук. Вартість заходу: 150 грн. Реєстрація у «Вайбері» за номером +38 097 226 50 23.

15 липня об 11:00 годині на «Циганці» відбудеться турнір з пляжного волейболу. Організатор – Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення. Запрошуються позмагатися всі любителі пляжного волейболу. У змаганнях можуть прийняти участь чоловічі та жіночі команди. Вік гравців – від 18 років. Склад команди – 2 учасника. Кількість команд не обмежена. Змагання проводиться за офіційними правилами пляжного волейболу. Реєстрація розпочнеться о 10 годині.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео