Різні намірення та історії, проте ціль в них одна (фото)

Немало прочан вирушило до Зарваниці у пішу прощу. Намірення в людей були зовсім різними, а головне, що навіть похмура погода не псувала християнам настрою.

Тернополянка Оксана разом з племінницею Зоряною вирушали до Святині вже вдруге. Жінці 41 рік, проте розповідає, що йшлося надзвичайно легко.

1
1

- Ми присвячуємо дану подію сім’ї. В такі моменти відчуваємо наближеність до Бога, і спільні молитви - вони сильніше, бо як казав Христос: «Де двоє, троє зберуться в Моє ім’я, там і Я», - ділиться пані Оксана.

Тернополянка Ірина з подругою Наталею йшли до Святині з Тернополя вперше, молившись за сім’ю, дітей, здоров’я родини та мир в країні. Емоції в прочанок позитивні й, наближаючись до Зарваниці з кожним кроком, вони перебували в очікуванні всього доброго та світлого.

2
2

Сімейна пара Ольга й Андрій вже десять років пішки йшли до Зарваниці, та вже вдруге брали з собою дітей. Подружжя розповідає, що піша проща для них – це своєрідна жертва. Усією сім’єю моляться за здоров’я своїх дітей, сім’ї, родини, а також за померлих.

- Настрій в нас дуже гарний, бо немає спеки від сонця. Ми ще не прийшли і кінцевий результат буде відчуватися в Зарваниці, - діляться чоловік та жінка. – Під час прощі вимучуємось, але додому приїжджаємо з відчуттями радості і власної перемоги над собою.  Наша сім’я неодноразово відчуває Божу допомогу і ми пересвідчуємось, що наші молитви почуті Господом.

DSC_6551
DSC_6551

В руках у прочан були вервечки, молитовники, а на вустах промовлялась молитва. Християни вірили у добру дорогу, та щасливе недільне перебування у Святому місці.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео