В Дністрі виявили тіло чоловіка, якого 3 місяці розшукували правоохоронці

00095857_n2

Впродовж трьох місяців працівники поліції та рятувальники шукали чоловіка, який зник під час несення служби з охорони стратегічного об’єкта - залізничного моста у Заліщиках.

Житель села Добрівляни, 1977 року народження, в ніч з 14 на 15 квітня стояв на вахті і кожну годину звітував про ситуацію. Проте, коли його прийшов змінити співробітник, заліщанина на місці не було, передає Досьє 102.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Вони оглянули територію. На мосту біля річки Дністер оперативники знайшли речі чоловіка, але ні зброї, ні самого жителя райцентру ніде не було. Одна з версій, яку відпрацьовували слідчі, чоловік впав у річку.

Дана версія підтвердилася рівно через три місяці. 17 липня за 35 кілометрів від місця зникнення охоронця рибалки виявили тіло невідомого, одягнутого у військову форму. При огляді з'ясувалося, що це оголошений в розшук чоловік.

При попередньому огляді тіла слідів насильницької смерті не виявлено, але причина нещастя стане відома після проведення судово-медичної експертизи. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 ККУ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео