Фестиваль «Файне місто». День другий. Дайджест

37594976_687879478225120_9046598531640459264_n (1)

Вчора, 21 липня, на тернопільському іподромі пройшов другий день фестивалю «Файне місто».

Гучна музика, цікаві локації та смачна їжа уже традиційно очікували на гостей фестивалю. Так вчора відвідувачі могли насолодитися музикою гуртів «Kozak System», «Onuka», «Morphine Suffering», «Ті, що падають в гору», «Vivienne Mort», «The Gitas», Макса Пташника.

Хедлайнером вчорашнього дня фестивалю став відомий німецький індастріал-метал гурт  «Oomph».

Окрім того, відвідувачі могли послухати корисні лекції та поезію молодих митців на сцені «Амфітеатру».

«Терен» уже розповідав про те, що файний паспорт, «документ» який видають кожному фестивальнику при вході, дає можливість легалізувати свій сімейний стан незалежно від раси, віросповідання, статі, освіти та кольору волосся у місцевому РАЦСі. Тож нам вдалося стати світками такої «шлюбної церемонії» Ані та Андрія.

Також ми запитали у фесливальників, які проживають у наметових містечках, яка різниця між «Беверлі-Хілз» (платне наметове містечко ) та Сайлент-Хіл (безкоштовне наметове містечко).

[embed]https://youtu.be/H2NVoM-WcQc[/embed]

Відвідувачі фесту розповідають, що задоволені як і програмою, так і атмосферою, яка вирує на території файного містечка.

Окрім того, вчора, 21 липня, Олександр Усик переміг росіянина Мурата Гассієва. За цим боєм спостерігала значна кількість відвідувачів фестивалю на території намету Тернопільського комбінату.

Про те, чим дивуватиме і зачаровуватиме цьогорічне свято музики і вільних людей, читайте на «Терені» згодом.

Усі інші новини про фестиваль «Файне місто» можна почитати ТУТ.

Відео: Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео