Оксана Бучко

Після дощу Тернопіль перетворився на місто рік та фонтанів

37768745_1887607637964365_1948749652878688256_n

Про відсутність електроенергії повідомляють жителі Тернопільського району, зокрема у Білій. Можливою причиною є негода, після якої сам Тернопіль традиційно зустрів новий день із «фонтанами» та «ріками».

- Що зі світлом по місту і у Тернопільському районі? Світло відключено, диспетчер не відповідає, пояснень нуль, - пише Ружена Волянська.

Також наслідки негоди особливо помітні біля будівель органів виконавчої влади. Поблизу ОДА утворився гейзер. Також біля міськради дорогу на пішохідному переході краще переходити у змінному взутті.

- 25 липня 2018 року. І знову в місті дощик утворив аномальне виверження гейзеру, - пише Volodymyr Petryshyn. – Так, це водостічна система у Тернополі.

Як повідомляє Український гідрометцентр, 25 липня у Тернопільській області пройдуть сильні дощі, грози, подекуди град. Тож рятувальники радять не їздити в ліс, поле чи на водоймища.

Також нагадують, що удар блискавки вірогідним стає тоді, коли за спалахом іде гуркіт грому. У таких випадках потрібно перевірити, чи закриті вікна і двері, чи немає протягів, чи відімкнені від мережі прилади.

Нагадаємо, на Тернопільщині негода теж наробила біди. Про це читайте ТУТ.

Фото, відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео