Оксана Бучко

У Тернополі фанати AC/DC із 12 країн зробили старт для спорудження символів групи (фото, відео)

666 (Copy)

Близько півсотні фанатів легендарного рок-гурту AC/DC прибули до Тернополя. Саме у нашому місті створили фан-клуб. А сьогодні, 28 липня, біля міського стадіону заклали капсулу під спорудження монументу фанатам гурту.

Перед цим кожен міг написати про своє захоплення творчістю AC/DC. Ці послання помістили в капсулу. Скільки потрібно коштів для спорудження монументу, ще наразі невідомо. Фанати вдячні за отриманий від міськради дозвіл на спорудження. І тепер розпочинають скидатись фінансами на реалізацію своєї мрії.

- Це буде монумент із символами AC/DC – двома пушками та блискавкою, - розповів співзасновник фан-клубу Андрій Стеліга. – Усі фанати збирають кошти на його спорудження. Обрали для цього Тернопіль, адже він став улюбленим місцем для фанатів AC/DC. Дуже приваблює саме логістика, де у 1000 м розташовані заклади харчування, а недалеко від центру – озеро.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=NPykQrwmNxE&feature=share[/embed]

Цього року зустріч фанатів AC/DC  в Тернополі відбулась у «Козі». Присутнім був засновник фестивалів у Німеччині Франк Петерсон. Наступного разу планують шукати місце для більшої кількості людей. Серед учасників ймовірно буде подруга попереднього виконавця AC/DC Бона Скотта – Мері Райнш, яка є уродженкою Бучача.

- Українське ім’я Мері - Світлана, - додав Андрій Стеліга. – Вона завжди купувала українську символіку під час прогулянок. Виявилось, що вона народилась у Бучачі і давно мріє поїхати в Тернопіль. Раніше не мала компанії для проведення часу. Але із фанатами AC/DC, думаю, ця мрія незабаром реалізується.

888 (Copy)
888 (Copy)

333 (Copy)
333 (Copy)

111 (Copy)
111 (Copy)

777 (Copy)
777 (Copy)

222 (Copy)
222 (Copy)

444 (Copy)
444 (Copy)

555 (Copy)
555 (Copy)

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео