Орест Сарматський

У Тернополі назвали вакансії із «крутими» зарплатами (фоторепортаж)

Заставка

Журналісти під час прес-туру тернопільськими підприємствами дізналися, де є вільні високооплачувані посади.

Як вже повідомляв Терен / див. ТУТ /, Тернопільський міськрайонний центр зайнятості організував прес-тур з досить промовистою назвою – «Живи і працюй в Україні».

Разом із директором Тернопільського  міськрайонного центру зайнятості Анатолієм Куриляком та начальником інформаційного відділу обласного центру зайнятості  Оленою Рак журналісти відвідали підприємство ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», Тернопільський молокозавод «Молокія», побували на одному із підрозділів Укрзалізниці.

Сьогоднішня розповідь - про відвідини компанії «Агродпродсервіс».

03
03

На початку керівник прес-служби компанії Олег Удич зробив огляд основних видів та напрямків діяльності «Агропродсервісу», його ключових підрозділів.

А потім директор HR- департаменту компанії  Артур Марцис детально розповів учасникам прес-туру про умови працевлаштування, соціальні гарантії, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів за кожною із заявлених вакансій, перспективні вакансії, можливості кар’єрного росту в «Агропродсервісі».

05
05

Перше, хто хоче йти до нас на роботу цікавиться, як до нас добратися, адже деякі підрозділи компанії віддалені від Тернополя. Ми про це подбали, діє безкоштовне перевезення працівників з Тернополя, які працюють у тих чи інших локаціях «Агропродсервісу», - сказав Артур Марцис. - Зранку забираємо і ввечері відвозимо їх додому комфортабельними автобусами. Наступне, щодо харчування наших працівників. Закупили сучасне і дуже дороге професійне обладнання, яке дозволяє готувати корисну і здорову їжу. Фактично, готуємо страви із своїх продуктів, маючи таки собі, замкнутий цикл. Люди харчуються за символічними цінами. Наприклад, обід обходиться у 20 грн. Але ніхто ще не сказав, що він не наївся. Порції великі, ситно, смачно. Далі. Для тих працівників, яких  запрошуємо на роботу із різних міст, ми компенсовуємо ті кошти, які вони витрачають на оренду житла. Є і безкоштовні гуртожитки, в яких проживають ті, хто має робітничі спеціальності. Щодо зарплат, то наша компанія перебуває від середнього до вищого діапазону рівня зарплат в області. Намагаємось платити людям так, щоб у них не було потреби їхати працювати за кордон. Наприклад, середньомісячна заробітна плата у компанії - на рівні 10 тис грн. У зв’язку тим, що «Агропродсервіс» - це компанія, яка швидко розвивається, ми акцентуємо увагу на постійному навчанні наших фахівців.  Проводимо тренінги, семінари, майстер-класи, - розповів директор HR- департаменту компанії «Агропродсервіс».

04
04

Торкнувся він і теми співпраці із Центром зайнятості. Вона, за словами пана Артура, зараз пожвавилась і є досить активною.  Наприклад, цього року майже 50 колишніх безробітних, завдяки службі зайнятості працюють на різних локаціях компанії.

У цьому році активно зайнялися процесом проведення практики студентів у наших виробничих потужностях. Ми розуміємо, що це той шлях, яким ми можемо знайти майбутніх працівників, - переконаний Артур Марцис. - Уже цього року понад півсотні студентів пройшли виробничу практику на нашому виробництві.

02
02

Це – досить різні спеціальності, починаючи від оператора лінії харчового виробництва і закінчуючи маркетологами, які дійсно ходили і робили ті чи інші дослідження на замовлення компанії. І ми таку практику будемо продовжувати й надалі. Зараз ми думаємо запровадити стипендію «Нове Зернятко» для студентів, які здійснюють дослідницьку діяльність безпосередньо в агросектор. Готові таких студентів підтримувати, фінансово стимулювати їх.   Кілька слів про можливість професійного росту у компанії. Ми традиційно, за підсумками року преміюємо наших працівників. Цього року переформатовуємо такий підхід, щоб кожен із працівників чітко знав, що він може очікувати у випадку виконання певних правил, підходів до своєї роботи. Йдеться про комплексну оцінку роботи кожного працюючого.

01
01

Щодо вакансій, то зараз в компанії потрібні робітники як на сезонних сільськогосподарських роботах, так і на постійній основі. Це – трактористи, механізатори. Є потреба у якісному менеджменті, наприклад керівник галузевого спрямування на соєвому заводі, потрібні і зоотехніки, ветеринари, а це - посади, які досить високооплачувані. Зараз є вакансія логіста,  керівника транспортної логістики, диспетчера. Є потреба і у фахівцях фінансової сфери, потрібні бухгалтери, економісти, - поділився інформацією із журналістами директор HR- департаменту компанії «Агропродсервіс» Артур Марцис.

Додам, що зустріч журналістів та представників компанії відбувалося у форматі діалогу, із коментарями фахівців Тернопільського міжрайонного Центру зайнятості.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео