Футбольний клуб виграв кубок «Дроня»

5

28 липня у Монастириськах відбувся традиційний турнір чотирьох команд пам’яті відомого місцевого футболіста Володимира Дроня. Переможцем змагань стала команда першої обласної ліги «Юність» з Горішньої Слодібки, а третє місце виборов один з лідерів вищої ліги – ФК «Бережани». Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

За жеребом спершу в півфіналах зустрілися дві команди обласного чемпіонату – «Юність» та ФК «Бережани», а згодом – колектив «Друзі Дроня» та «Івано-Франківське» Прикарпаття» (U-19). Обидва поєдинки завершилися внічию і долю  фіналістів довелося визначати в серії пенальті.

У матчі «Юність» – ФК «Бережани» рахунок відкрила команда з Горішньої Слобідки, відзначився на 10-й хвилині Михайло Парацій. Далі гості з Бережанщини зуміли зрівняти рахунок і навіть вийти вперед. Спершу гол на свій рахунок записав Ростислав Чиряк (29 хвилина), а згодом після удару бережанця Чиряка м’яч у власні ворота зрізав Андрій Барна (40 хвилина). Та команда «Юність» таки зуміла перевести матч у серію пенальті, забивши гол на 51-й хвилині (автор голу – Назар Дурняк). Післяматчеві удари з «точки» влучніше пробивали гравці з Горішньої Слобідки (4:3), які одного разу не влучили у сітку воріт, натомість бережанці мали в своєму пасиві два промахи (Іван Абрамець, Андрій Засєдко).

Вибір читачів за тиждень

Відео