Тернопільські правоохоронці вирушили у зону операції Об'єднаних сил

MVS_3556

Повернутися додому живим й неушкодженим, дбати про безпеку свою та товаришів, підтримувати один одного під час несення служби - головна настанова керівника поліції Тернопільщини Олександра Богомола. 31 липня у зону проведення операції Об'єднаних сил вирушили бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль».

- Там ви вже не чужі люди, там наші люди і вони повинні бачити взірець Західної України, взірець Тернопільщини у поведінці та у відношенні до людей.

MVS_3540
MVS_3540

На чергову двомісячну планову ротацію вирушило тридцять бійців особового складу, пише «Досьє 102». Одинадцять з них нестимуть службу в зоні проведення операції об’єднаних сил на Донбасі вперше.

- Перед ротацією провели їм двотижневі курси по вивченню нормативної бази, практичні дії особового складу, під час екстремальних ситуацій, під час несення служби на блокпостах, з огляду транспортних засобів, заняття з домедичної та вогневої підготовки, - розповів Микола Чумакевич - заступник командира роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль».

MVS_3658
MVS_3658

Подякував за мужність та роботу бійцям роти «Тернопіль» голова області Степан Барна. Він пишається тим, що поліцейські нашого краю свого часу були одними з перших, хто вирушив на схід боронити цілісність українських кордонів і став на захист нашої держави. Хлопці перебували в найбільш складних місцях Донбасу, там, де українські громадяни найбільше потребували допомоги.

- 34 ротацій - це добрий показник довіри до нашого батальйону «Тернопіль» і до нашого Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. Я дякую вам кожного разу, коли ви здоровими від'їжджаєте і здоровими повертаєтеся. Хочу окремо подякувати всім родинам, дітям, дружинам, батькам, бо їхня моральна підтримка - це найважливіше, що ви маєте відчувати. 

Підтримати бійців перед далекою дорогою до Азовського узбережжя прийшли дружини, діти, батьки, друзі та родичі правоохоронців. І хоча більшість з спецпризначенців їде на Донбас не вперше, близькі не приховували свого хвилювання, але бажали одного - повертатися додому живими.

MVS_3648
MVS_3648

Фото - «Досьє 102» 

Вибір читачів за тиждень

Відео