Орест Сарматський

Віртуальну карту своїх подорожей Тернопільщиною створив відомий блогер зі Львова

Заставка-2 (Copy)

За словами Ігоря Сальнікова, на карті подано не повний перелік пам'яток. Там позначки тільки тих місць, які мандрівник бачив своїми очима, зафіксував своїм фотоапаратом і які може порекомендувати іншим.

Про це він повідомляє у своєму блозі.

– Так вийшло, що за чотири роки життя у Львові я детальніше за все досліджував не Львівську область, а Тернопільську. За цей час я багато де побував і багато що побачив на Тернопіллі. Настав час якось систематизувати все це і поділитися з вами. І я вирішив зробити карту побачених мною місць, – пише Сальніков.

Він також зазначає, що до кожного виокремленого на карті місця є невеликий опис і одна або кілька фотографій.

– Так що, якщо ви мені довіряєте, сміливо натискайте на карту і вирушайте у віртуальну подорож. Сподіваюся, що ця карта допоможе вам при плануванні подорожей Тернопільщиною, які відбувалися завдяки відділу туризму Тернопільської облдержадміністрації та Асоціації незалежних блогерів України. За що їм окрема велика подяка! – додає мандрівник.

Це не остаточний варіант, список місць на такій карті згодом  доповнюватиметься. А докладні репортажі з мандрівок можна прочитати у блозі фотомандрівника.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео