Долю футбольних команд Тернопільщини вирішив один гол

31113978_607811112888989_952164150392389632_o

5 серпня у 12-му турі першої ліги чемпіонату Тернопільської області зустрілися географічні сусіди – ФК «Ланівці ОТГ-Стандарт» та ФК «Шумськ». Матч тримав глядачів у напрузі всі 90 хвилин і на радість місцевій публіці завершився перемогою їхньої команди – 1:0. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

На відміну від першого кола, в якому ланівчани легко переграли суперника на його полі, цього разу шумська команда постала серйозним бійцем, ворота якого господарі довго не могли «взяти». А перемогу лановецькій команді приніс гол забитий у другому таймі. Роман Журибіда вивів Руслана Баб’яка віч-на-віч з воротарем ФК «Шумськ» Андрієм Морозом. Польовий гравець перекинув м’яча через кіпера, встиг оббігти його і практично з лінії воріт направити м’яча у сітку.

Загалом господарі мали ще як мінімум три гольових моменти, однак невдала гра в завершальній стадії атак призвела до того, що інтрига в матчі була присутньою до останніх хвилин. Тим не менше, підбір гравців у ФК «Ланівці» є кращим за шумську команду, це й, напевно, вирішило долю протистояння.

Вибір читачів за тиждень

Відео