Відомі критерії оцінки організацій згідно механізму соціального замовлення в Тернополі

292400_1

Відбулося засідання конкурсної комісії, яка обере організації, що надаватимуть соціальні послуги населенню. Представники влади та громадськості затвердили критерії та вимоги для отримання фінансування по конкурсу в рамках соціального замовлення.

8 серпня відбулася внутрішньо-організаційна зустріч конкурсної комісії з питань здійснення соціального замовлення. До її складу входять представники громадськості, серед яких також члени Центру громадського контролю “ДІЙ!” в Тернополі, та управління соціальної політики. Під час зборів йшлося про конкурс для організацій та благодійних фондів, які надають соціальні послуги населенню. Члени комісії розглянули ситуацію на сьогодні та обговорили критерії оцінювання конкурсних пропозицій.

Основними вимогами до конкурсної пропозиції, згідно з якими буде оцінюватися претендент, є дотримання строку подання, оформлення пропозиції відповідно до Порядку та оголошення про проведення конкурсу та наявність додатків. Також конкурсна пропозиція обов’язково повинна бути складена державною мовою.

Нагадаємо, що міською радою був оголошений конкурс щодо надання соціального замовлення, він триватиме до 13 серпня. Громадські організації та благодійні фонди, які займаються паліативною допомогою та допомогою для осіб з інвалідність старше 18 років можуть зараз взяти у ньому участь та поборотися за можливість отримувати кошти з бюджету за свою діяльність. Наступну зустріч комісія призначила вже на 14 серпня. Тоді вони розглядатимуть конкурсні пропозиції притендентів та обиратимуть переможця.

Ознайомитися з усіма умовами конкурсу можна в офіційному оголошенні на сайті ТМР.

Центр громадського контролю «ДІЙ!» в Тернополі

Довідка: Центр громадського контролю «Дій!» - проект чеської організації People in Need за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проект полягає у розбудові в Україні мережі моніторингових центрів, які опікуються питаннями громадського контролю за діяльністю органів місцевої влади. До основних компонентів діяльності проекту відносяться: моніторинг та аналітика, адвокація, громадсько-правова просвіта, створення проактивності місцевого громадського сектору та його консолідація. Мережа на цьому етапі охоплює ключові міста в Україні, де на сьогодні цікава і динамічна громадсько-політична активність - Тернопіль, Вінниця, Запоріжжя, Краматорськ та Маріуполь (Донеччина).

Вибір читачів за тиждень

Відео