ФК "ДСО-Поділля" знову виборов кубок Тернопільщини

img_1468

Сьогодні, 24 серпня, на День Незалежності України в Козові кращі аматорські команди Тернопільщини – великогаївський «Агрон» та «ДСО-Поділля» (Тернопільський район) розіграли кубок області 2018 року. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Матчу передувало урочисте нагородження кращих команд у Дитячо-юнацькій футбольній лізі Тернопільщини сезону-2017/18. Опісля футболісти команд-фіналістів у супроводі діточок вийшли на футбольне поле. Після виконання державного гімну та вступного слова голови Федерації футболу Тернопільської області Тараса Зіновійовича Юрика, котрий побажав командам чесної спортивної боротьби, розпочалася його величність гра.

По завершенні матчу відбулася урочиста церемонії нагородження, в якій взяли участь голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик, голова Тернопільської ОДА Степан Барна та гості з Польщі. Як на найповажніших європейських змаганнях, спершу нагороди отримала суддівська бригада. А далі кожен гравець та тренер великогаївського «Агрона» отримали медалі фіналістів кубка та три м’ячі «Адідас» від Федерації футболу Тернопільської області.

Вибір читачів за тиждень

Відео