На Тернопільщині дітям зробили сюрприз (відео)

Вчора, 26 серпня, у селі Теофіпілка, що у Козівському районі відкрили новий дитячий майданчик. Розважальні споруди облаштували біля місцевого садочку.

Це такий центр села, скажемо так, він відновився та став такий кольоровий. Їдеш ввечері і вдень, а діточок повно: гойдаються та граються. Треба, щоб село жило і працювало, нам треба дітей, молодих сімей і це їхній стимул, каже сільський голова Людмила Войчак.

Меценат Іван Чайківський вважає, що підтримувати молодь, а особливо дітей, дуже важливо. Саме їх змалечку треба вчити добру, бо не встигнемо оглянутися, як вже ці діти мають добро дарувати іншим.

Ми повинні розуміти, ми маємо закладати любов сьогодні, любов до своєї землі, любов до своїх людей, любов до своєї країни, тільки любов рухає розвитком, без цього нічого не буде, каже меценат Іван Чайківський.

Для місцевих жителів такий майданчик – це ще один сигнал того, що село відроджується, адже тепер дітлахи матимуть де проводити вільний час та гратись.

Для дітей дуже важливо мати таке місце, тому що вони тут розвиваються, вони разом тут граються, вони однолітки і вчаться один в одного чогось і їм подобається, каже місцева жителька Тетяна.

По завершенню офіційного відкриття дитячого майданчика у Теофіпілці відсвяткували День села.

Відео: Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео