Спортивний огляд тижня: фінал Кубка області з футболу та початок літнього Чемпіонату світу з біатлону

Спорт-города-Изюм

Минулий тиждень для тернопільських любителів спорту запам'ятався цікавими футбольними матчами та міжнародними змаганнями з водно-моторного спорту, які, до речі, проводилися на Тернопільському ставі. Проте не цим єдиним.

Футбол

Тернополянки, спортсменки з команди «Чемпіон», стали переможцями кубку Львівщини серед дівочих команд.

ФК «Бережани» зіграв у нічию з ФК «Куропатник». У бережанській команді забитим м'ячем відзначився Сергій Мацалап.

21 серпня тернопільська «Нива» вщент розгромила «Збруч-Агробізнес». Рахунок 5:1 на користь тернополян.

22 серпня «Гірник» (Новосілка) (група «Б») таки здобув перемогу - 3:0 - над ФК «Тернопіль-Педліцей». Голами відзначилися Олег Хромий (45), Ігор Гапанович (52) та Ігор Барановський (90+1).

22 серпня в Аматорському чемпіонаті України ФК «Вишнівець» переміг ФК «Хмельницький» з рахунком 3:2. Дубель у матчі зробив Микола Корзун. Ще один гол хмельничани забили у власні ворота.

22 серпня Чортківський «Кристал» з рахунком 3:1 розгромив зборівський «Колос». У грі голами відзначилися: Руслан Курдас (3, 57), Ігор Козелко (7) та Святослав Дзядикевич (31).

23 серпня відбувся товариський матч між Національною ветеранською збірною України та Підволочиським «Ветераном». Матч завершився перемогою перших з рахунком 3:0.

24 серпня у Козовій відбувся фінал Кубка області. Між собою змагалися «ДСО-Поділля» (Тернопільський район) – «Агрон-ОТГ» (Великаївська громада). Кубок почесно виборола команда з Тернопільського району.

Також пропоную вашій увазі календар матчів Вищої ліги Тернопільської області:

xaahzn
xaahzn

Біатлон

24 серпня у Чехії стартував літній Чемпіонат світу з біатлону. У змішаній естафеті брав участь і тернополянин Дмитро Підручний. Спортсмен разом із командою виборов 4 позицію.

25 серпня у спринті на Літньому чемпіонаті світу з біатлону тернополянки Олена Підгрушна та Анастасія Меркушина зайняли п'яту та сьому сходинки відповідно.

Бокс

Юніорський чемпіонат України з боксу завершився для тернополян з перемогами. Так, у вазі до 48 кілограмів третє місце посів Назар Кордупель. Данило Горбенко став другим у вазі 60 кг.

Тернополянка Олеся Крисюк представляє Україну на Чемпіонаті світу з боксу у вазі 69 кілограмів. Зазначу, що на сьогодні дівчина є п'ятикратною чемпіонкою України, трикратною учасницею чемпіонатів Європи.

Картинг

Під час змагання за Кубок України з картингу тернополяни стали одними з найкращих. Тричі переможцем у трьох етапах змагань у класі «Популярний юніор» стала 17-річна Христина Шундаревська.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео