У Бережанах з розмахом відсвяткували День міста

Вчора, 26 серпня, у Бережанах, що на Тернопільщині, відсвяткували День міста. Цього року населеному пункту виповнилося 643 роки, адже перша письмова згадка про місто датується 1375 роком.

Я народилася в цьому місті і всім серцем хочу, щоб воно процвітало, як і вся наша Україна. Я вважаю, що дуже важливо проводити святкування, не тільки День міста, а й День Незалежності, День зими, День літа для того, щоб зробити якийсь висновок проведеного часу, по-друге зустрічі знайомих і незнайомих людей, щоб вони обмінялися своїми почуттям, каже жителька Бережан, організатор проекту «Резонанс запрошує»  Ірина Драбек.

Уже традиційно до святкування долучилися і активісти місцевого осередку Аграрної партії. Адже підтримувати громадські ініціативи та сприяти розвитку місцевого населення – це основне завдання, яке поставила перед собою партія.

Створення робочих місць в Бережанах можливе шляхом популяризації як економічного потенціалу, адже тут було в свій час дуже багато виробничих підприємств, а також шляхом стабілізації розвитку туристичного потенціалу, що може стати чи не основною причиною для вкладу інвестицій в Бережани, каже активіст Аграрної Партії Ярослав Дрюченко.

Самі ж бережанці дуже люблять своє місто, а такі свята для них дуже важливі, адже саме під час них можна зустріти старих знайомих, весело та з користю провести час.

З 66-го року я живу в Бережанах, чудово. Дивишся на молодь, на нашу країна молоду і диву даєшся, як це все яскраво, розповідає місцевий житель Іван.

На відвідувачів дійства очікували смачні частування та насичена концертна програма за участі заслуженого артиста України Василя Хлистуна та Ірини Хлистун,  лауреата всеукраїнських та міжнародних пісенних фестивалів, учасниці телепроектів «Народна зірка» і «Х-фактор» Алли Івашиної.

 Відео: Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео