На Тернопільщині пройшов Всеукраїнський турнір шашок (фото)

64dc96fee291c1981505b9d45574848b

Три дні у Вишнівецькому ліцеї проходив Всеукраїнський турнір з шашок, присвячений пам’яті земляка, майстра спорту Віктора Гнітецького. Про це повідомляє Ганна Барва на сайті Вишнівецької громади.

Розпочався він хвилиною мовчання. Ветерани шашкової дошки розповіли молодим учасникам і гостям турніру про Віктора Гнітецького, про його життя та успіхи у спорті.

У напруженій боротьбі перемогу здобув майстер спорту з шашок Сергій Компанець з Києва, друге і третє місця посіли чернівецькі шашкісти -кандидати у майстри спорту Василь Паламарик та Ярослав Курилюк.

У турнірі також брали участь шашкісти з Теребовлі, Бережан, Тернополя, Кременця, Львова. Змагання відбувалися без вікових обмежень.

Переможців турніру було нагороджено призами, грамотами. Всі інші отримали заохочувальні грошові премії. Особливо були відмічені діти, котрі прийняли естафету турніру. Для гостей Вишнівця було організовано екскурсію в Палац князів Вишневецьких. Вони були приємно вражені змінами, котрі відбулися і у Вишнівці з часу попереднього турніру.

шашковий-турнір-гнітецького-2
шашковий-турнір-гнітецького-2

шашковий-турнір-гнітецького-3
шашковий-турнір-гнітецького-3

шашковий-турнір-гнітецького-4
шашковий-турнір-гнітецького-4

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео