Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed

Ранкова пробіжка, «Нічна Озеряна-2018» та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

1 вересня на вас чекає:

Тернополян запрошують приєднатись до суботньої пробіжки. Щотижня ранковий заряд енергії на всі вихідні. Місце зустрічі учасників в парку Національного відродження біля сцени. Розминка починається в 6:50, старт рівно в 7:00.

Запрошуємо на виставку живопису Дениса Метеліна, яка відбудеться у галереї «Бункермуз» з 17 серпня до 6 вересня. «Частина цих робіт є репрезентацією мого бачення майбутнього. Я зображую час, коли людство втрачає свій спокій, свій рай. Події в моїй історії відбуваються в 2027 році і є прямою паралеллю до подій кількарічної давнини. В той час людство зіштовхується з результатом глобалізації і підпадає під владу штучного інтелекту. Якась частина людей залишилась вільною, незалежною. І світ захотів підпорядкувати їх».

Любителів футболу запрошують на матч 7-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги, який відбудеться 1 вересня о 17:00 год. на міському стадіоні. Вартість квитка – 30 грн.

Вперше в Тернополі!  Команда Ternopil Half Marathon організовує І-й відкритий легкоатлетичний пробіг «Нічна Озеряна 2018». «Нічна Озеряна» –  це промозахід для залучення до команди тернопільських бігунів нових учасників, для популяризації активного та сімейного відпочинку, для формування спортивного та здорового іміджу міста Тернопіль в Україні. Деталі та нагадування будуть надсилатися зареєстрованим учасникам. Посилання на реєстрацію: https://goo.gl/4uwXQ2.

Щосереди тернополян запрошують танцювати гарячу сальсу, а також бачату та меренге. Початок – о 20:30. Характер сальси виявляється в її основному кроці. Він виникає за рахунок нерухомості верхньої частини тіла й переносу акценту на ноги й талію. Сальса – парний танець, тому дуже важливо, щоб з обох сторін був зв`язок. Рухи ніг – найважливіша частина тіла в танці, тому що вони задають характерний для сальси рух стегон. Зі слів організаторів: «Карибські танці – найкраща профілактика від недуг». Приєднуйся до участі в найвеселіших вечірках Тернополя – карибські танців. Звільни себе – повеселись під спекотні ритми у веселій компанії! Вхід вільний.

2 вересня на вас чекає:

Мешканці Тернополя зможуть долучитись вже до осіннього гаражного розпродажу, який відбудеться 2 вересня за адресою вул. Шевченка, 23. Музика, напої, гамаки, гарні дрібнички, якісні спіднички, купа шаликів, пальт, курток, кросівок, книги, вініл – усе це на вітринах GARAGE SALE! А якщо порожні гаманці, влаштуємо для вас танці DJ Kumarik i PJ Zalipon шкварять на газоні! Телефон для довідки: 098 207 27 27

Сезон open air відкрито. Щонеділі тернополян запрошують гарно провести час на свіжому повітрі. Місця для танців буде вдосталь. Отож, за вхід платити не потрібно, основне мати з собою багато енергії, аби заряджати нею інших. Початок о 20:00.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео