Віра Олександрович

Тернопільщина: синові загиблого бійця АТО подарували мобільний телефон

Хлопець

Сина бійця Миколи Шевченка, який загинув у зоні АТО, привітали представники фіскальної служби Тернопільщини. Причому благодійники напередодні Свята першого дзвоника прибули до хлопця не із порожніми руками.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

Напередодні головного свята для всіх школярів – Дня знань – наші працівники завітали до Копичинців, - кажуть у податковій. - Саме там із бабусею проживає 13-річний Сергій. Він – син загиблого у зоні АТО військового - Миколи Шевченка.

Важливу місію виконали перший заступник начальника ГУ ДФС у Тернопільській області Марія Мельник і голова первинної профспілкової організації ГУ ДФС в області Андрій Вегера. Вони привітали школяра із початком навчального року і вручити йому цінний подарунок – мобільний телефон.

Тепер уже восьмикласник Сергій дійсно засоромився від такої несподіваної уваги, - зізнаються благодійники. - Хоча насправді він дуже зрадів і гостям, і подарунку.

Школяр, до речі, розповів гостям, що навчається у спортивному класі. Причому найбільше Сергієві до вподоби грати у футбол.

Нагадаємо, Микола Шевченко – уродженець села Зеленче Теребовлянського району. Він загинув у зоні АТО від кулі снайпера – 2 вересня 2016 р.

Фото, надане Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео