В Тернополі відкрили незвичний магазин

опілля

1 вересня у Тернополі пивоварня «Опілля» відкрила фірмовий магазин власної продукції. Це вже другий магазин у Файному місті і разом з тим найбільший серед усіх в Україні.

“Відкриття магазину — це крок до розбудови нових виробничих потужностей. “Опілля” сьогодні здобуває дедалі більшу популярність в Україні. Нам потрібно забезпечити зростаючий попит. Ми й надалі зберігатимемо класичну технологію виробництва пива та безалкогольних напоїв бродіння. Все буде натуральне і справжнє, як цього від нас очікують прихильники. Оригінальне оформлення у вигляді муралу, сподіваємося стане окрасою Тернополя, а нове виробництво позитивно вплине на розвиток економіки краю. Наші ж прихильники, сподіваюся, матимуть ще одне місце для відпочинку, а гості Тернополя цікавинку, яку захочуть показати друзям і знайомим”, - зазначив директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка, пишуть на сайті TeNews.

У новому закладі представлено увесь асортимент пива “Опілля. Нагадаємо, що “Опілля Фірмове”, отримало на цьогорічному святі пива золоту медаль за високу якість, “Опілля Гайдамацьке” та “Опілля Княже” отримали срібні медалі. Також лінійка безалкогольної продукції, зокрема квас “Тернопільський”, що здобув цього року срібну медаль.

Фактично відкриття магазину – це перший крок до відродження виробництва на пивзаводі №2, яке планується у ближчі роки і збільшення виробничих потужностей.

Головною родзинкою нового закладу стало оформлення магазину, що, без сумніву, привабить не лише любителів пива, але й поціновувачів сучасного вуличного стінопису. Будівля прикрашена величним муралом, на якому зображено  стиглий ячмінь, що є основою для виробництва натурального пива та пізнається головний герой промоційних роликів “Опілля” Ігор Гриценко, у рисах якого, уособлюється традиційний прихильник справи українського пивоваріння, що живе у гармонії з природою та творить чесний натуральний продукт.

Саме Ігор Гриценко і перерізав червону символічну стрічку і офіційно відкрив магазин.

Мурал помітний за кілька десятків метрів і вже став популярним місцем, де фотографуються містяни та гості Тернополя.

У новому закладі можна буде скуштувати не лише усю палітру смаків продукції “Опілля”, але й знайти оригінальні продукти такі, як “Опілля-Корифей” нефільтрований, які не представлені у звичайних торгових мережах.

Новий магазин продукції корпорації “Опілля” відкривається у Тернополі за адресою Текстильна 22 поблизу торгового центру “Подоляни”, якщо їхати у напрямку митниці.

null

Галина КІТ

Вибір читачів за тиждень

Відео