Тернополяни зможуть відслідковувати недобросовісних перевізників завдяки інтернету

171717171717171717171717171717171717_2dabe

Так, днями в Україні запрацював Електронний кабінет перевізника. Тож тернополяни, у яких виник конфлікт, зможуть відслідкувати перевізника за допомогою е-кабінету.

В Електронному кабінеті перевізника можна отримати 5 послуг. Так, завдяки е-кабінету вантажні та пасажирські автоперевізники зможуть отримувати, розширювати, звужувати та анулювати ліцензії он-лайн. Також вони зможуть повідомляти про зміну своїх даних: персонал, транспорт, матеріально-технічну базу.

Окрім того сервіс містить інформацію про самого перевізника, наявність та строк дії ліцензій, транспортні засоби, маршрути, наявні дозволи та штрафи, накладені інспекторами Укртрансбезпеки, тощо. До того ж, стануть відкритими дані Реєстру перевізників, який веде Укртрансбезпека. Тож кожен тернополянин, ввівши номер автомобіля, ЄДРПОУ чи ІПН власника, зможе дізнатися точну назву та контактні дані, а також наявність, тип та строк дії його ліцензії.

Електронний кабінет перевізника буде надалі доповнений новими можливостями. Зокрема, згодом стане доступним онлайн-оформлення дозволів, а також – внесення плати за ліцензії та оплата штрафів, повідомляє Урядовий портал.

До слова, 1 вересня автобус за маршрутом Рівне-Тернопіль-Чернівці не виїхав в рейс, оскільки водій автобуса відмовився везти дев’ятьох військовослужбовців, які придбали пільгові квитки у касі автовокзалу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео