Як тернополянам розпізнати брехунів?

1

Для того, аби розпізнати брехню тернополянам варто більш уважно придивитися до своїх співрозмовників. Адже відповідь на питання «Бреше чи не бреше?» можуть дати несвідомі знаки тіла людини, яка говорить неправду.

Про них і розповідає колишній агент ФБР Джек Шафер, інформує Gazeta.ua.

На що потрібно звертати увагу, щоб з’ясувати чи є людина щирою у момент спілкування з вами? Людина надуває губи? Причина – незгода із тим, що ви озвучили чи розповіли. Надуті губи – це ознака протилежної до вашої думки. А якщо людина покусує губу – має що сказати, але не хоче озвучити це.

Слідкуйте за рухами голови людини, адже ми думаємо швидше, ніж говоримо. Саме тому відповідь може бути «так», але рух голови може означати «ні», або навпаки.  Це називається асинхронний рух голови, який є ознакою брехні.

Людина відхиляє голову перед тим, як сказати щось – намагається віддалитися від вас. Адже, коли нам щось подобається ми наближаємося до цього й тілом, коли ні – намагаємося відхилитися. Так само відбувається тоді, коли людина каже неправду.

Ваш співбесідник «нукає»? Це ознака того, що він чекає вашої реакції на сказане раніше і перевіряє, чи повірили ви у те, що він сказав.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео