Віра Олександрович

Тернополянам на замітку: іноді зміни і новації спрощують життя

знак питання

До уваги платників податків! Внесли зміни у пошукову систему Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (далі – ЗІР).

Як повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області, новації запровадив Інформаційно-довідковий департамент ДФС.

Зокрема, зміни стосуються розділів «Запитання-відповіді із Бази знань», «Нормативні та інформаційні документи» і підрозділу «Письмові звернення» розділу «Єдиний реєстр ІПК, Електронний кабінет, письмові звернення, - кажуть у податковій.

Так, скориставшись новою функціональною кнопкою «Нове у розділі», користувачі ЗІР можуть в один клік здійснити вибірку і ознайомитися із запитаннями-відповідями, документами, відповідями на письмові звернення або всіма одночасно (залежно від обраного джерела пошуку), внесеними у ЗІР протягом останніх 7 календарних днів.

Крім того, для додаткової деталізації пошуку необхідної інформації, пошукову систему ЗІР доповнили критерієм, який дозволяє розподіляти інформацію за типами платників: юридичні, фізичні, самозайняті особи або всі типи платників, - додають фахівці.

Докладніше про використання пошукової системи ЗІР - у розділі «Про ресурс».

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео